Nieuws

Vejinovic in verregaande onderhandeling met AZ over transfer

on

De spelers van Feyenoord hebben maandagmiddag voor het eerst het nieuwe thuistenue gepresenteerd aan de buitenwereld. De selectie van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst verscheen in het nieuwe rood-wit-zwarte tenue op het veld in de zonovergoten Kuip, waar de eerste openbare training van het seizoen 2018-2019 werd afgewerkt.

De Feyenoord-supporters in het stadion zagen 22 spelers aan het werk, onder wie liefst acht spelers die het afgelopen seizoen nog geen deel uitmaakten van de selectie van Feyenoord 1. Zo lieten jongelingen Wouter Burger, Elber Evora, Cheick Touré, Lutsharel Geertruida, Achraf El Bouchataoui, Orkun Kökcü en Jordy Wehrmann zich zien aan het publiek in De Kuip. Daarnaast vingen de supporters een eerste glimp op van nieuweling Yassin Ayoub, die overkwam van FC Utrecht.

Verder kwamen de spelers die de afgelopen maanden geen interlandverplichtingen hadden in actie. Naast spelers als Robin van Persie, Eric Botteghin, Jens Toornstra en Sven van Beek was ook Mo El Hankouri aanwezig, die teruggekeerd is na een verhuurperiode bij Willem II.

Kenneth Vermeer ontbrak

nog; de doelman werkt de komende periode aan het herstel van een spierblessure die hij opliep tijdens zijn verhuurperiode bij Club Brugge. Marko Vejinovic was niet aanwezig omdat hij in verregaande onderhandeling is met AZ over een definitieve overgang naar Alkmaar.

De nieuwe wedstrijd- en trainingscollectie is vanaf vandaag (maandag) verkrijgbaar in de Online Feyenoord Fanshop of in één van de vijf fysieke vestigingen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login