Nieuws

Vejinovic: ‘Ik steek veel tijd in mijn vrije trappen’

on

Met Marko Vejinovic heeft Feyenoord dit seizoen een nieuwe speler die zich over alle hoekschoppen en vrije trappen ontfermt. Het is iets waar hij dan ook bijna dagelijks op traint, zo zegt hij tegen RTV Rijnmond: “Ik probeer er op de trainingen zoveel mogelijk tijd in te steken.”

Vejinovic krijgt lovende kritieken na de eerste twee gewonnen wedstrijden met zijn nieuwe club. De middenvelder is zelf ook erg tevreden. “We hebben als ploeg gewonnen, dus dat is positief. En mijn eigen ontwikkeling ben ik ook tevreden over. Ik ben blij dat we al gescoord hebben uit één van mijn vrije trappen. Ik probeer er op de trainingen zoveel mogelijk tijd in te steken. Het is mooi dat ik daardoor nu al mijn steentje heb kunnen bijdragen.”
Zondag speelt Marko Vejinovic tegen zijn vorige club, Vitesse. Het is tegenwoordig een hype dat spelers tegen hun oude club niet juichen, maar Vejinovic doet daar niet aan mee. “Ik hoop dat we winnen en wie er scoort maakt me dan niet uit. Maar áls ik dat doe, dan juich ik gewoon. Ik ben blij met mijn nieuwe club en ik heb respect voor mijn oude club. Maar als ik scoor dan ben ik blij en dan laat ik dat zien.”
Een paar maanden geleden verloor Feyenoord kansloos met 1-4 van Vitesse en liep het, mede door die nederlaag, Europees voetbal mis. Deze keer moet én gaat het anders lopen, verzekert Vejinovic: “Wij kijken vooral naar onze eigen kracht. We hebben een ervaren ploeg met veel kwaliteiten. Ik hoop dat we daardoor de overwinning over de streep trekken.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login