Nieuws

‘Vejinovic en Gustafson mogen in zomerstop vertrekken’

on

Coach Giovanni van Bronckhorst speelt bij Feyenoord met een vaste basisopstelling, als alles meezit wat betreft blessures en dergelijke dan, en dat betekent slecht nieuws voor een aantal spelers van de Rotterdammers. Zij mogen mogelijk vertrekken in de aankomende transferzomer, zo weet NOS-commentator Arman Avsaroglu.
.

Hij doelt op de middenvelders Marko Vejinovic en Simon Gustafson. “Vejinovic komt niet meer aan de bak. Voor hem is er geen plaats meer. Misschien geven ze hem in de voorbereiding nog een kans, maar dat denk ik niet. Hij is mentaal niet sterk genoeg. In de voorbereiding speelde hij zo nu en dan fantastisch, maar het komt er gewoon niet uit. Hij vertelde ook dat hij voor zijn basisplaats in de Europa League tegen Zorja Luhansk erg nerveus was. Daarbij had hij veel last van de doodsbedreigingen die hij vorig jaar winter kreeg na de serie nederlagen.”

.

Over Gustafson zegt hij: “Misschien is hij niet zo goed als we allemaal dachten. Van Bronckhorst zegt steeds dat Gustafson in een moeilijke fase zit. Ik denk dat anderen gewoon beter zijn. Als Tonny Vilhena vertrekt, zullen ze bij Feyenoord niet zeggen dat ze zijn opvolger al in huis hebben.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login