Nieuws

Veel belangstelling voor laatste training in Marbella

on

Onder belangstelling van onder meer tientallen supporters heeft de selectie van Feyenoord vrijdagmiddag de laatste training van het trainingskamp in Marbella afgewerkt. In aanloop naar de oefenwedstrijd tegen Club Brugge van zaterdagmiddag, waarbij honderden Feyenoord-supporters worden verwacht, meldden de fans zich langs het trainingsveld, waar zij onder de andermaal warme Spaanse zon zagen hoe trainer Ronald Koeman zijn selectie tijdens de afsluitende sessie in twee groepen verdeelde.

Onder de aanwezigen langs het trainingsveld op het Marbella Football Center bevonden zich ook enkele leden van de Business Club. Zij waren donderdag gearriveerd in Marbella en genoten nog dezelfde avond van een uitgebreid diner samen met de spelers en technische staf van Feyenoord. De meesten van hen lieten de twee slottrainingen van de selectie aan zich voorbij gaan, aangezien er voor de leden vrijdag onder meer een excursie naar Málaga op het programma stond.

Trainer Koeman greep de oefensessie aan om met een deel van de selectie te trainen op spelhervattingen. Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Ruud Vormer werkten aan hun traptechniek door vele vrije trappen en hoekschoppen te nemen, die door een aantal andere spelers kon worden afgewerkt op doel. Op het naastliggende veld speelde het overige deel van de selectie een ontspannen partijtje voetvolley, waar ook assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst aan deelnam.

Feyenoord sluit het trainingskamp in Marbella af met een oefenwedstrijd tegen Club Brugge, die zaterdagmiddag om 15.30 uur wordt gespeeld op het Marbella Football Center. Een dag later zal de selectie terugvliegen naar Rotterdam.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login