Nieuws

Veel belangstelling op woensdagtraining

on

Feyenoord kon woensdag rekenen op de belangstelling van met name veel jeugdige supporters. Vanwege de schoolvakanties was het dringen rondom de trainingsvelden op Varkenoord, waar de selectie van trainer Ronald Koeman zich voorbereidde op de aanstaande competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo.

Wat betreft de drukte kwam het voor de aanwezige fans goed uit dat de Feyenoord-selectie werd verdeeld over twee velden. De spelers die afgelopen maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior werkten een apart programma af, terwijl het andere veld toneel was van diverse partijvormen, die in zeer hoog tempo werden afgewerkt.

Feyenoord werkt deze week toe naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo van komende zondag. De ploeg is in De Kuip bezig aan een prima serie, aangezien de afgelopen vier gespeelde thuisduels in de competitie allemaal een overwinning opleverden. Drie dagen na de ontmoeting met Heracles speelt Feyenoord opnieuw thuis, als HSV Hoek in de derde ronde van het bekertoernooi de tegenstander is.

Voor beide thuisduels zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop of om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

20131023-125528.jpg

You must be logged in to post a comment Login