Nieuws

‘Vanhaezebrouck kandidaat na afhaken Advocaat’

on

Feyenoord en Dick Advocaat gaan voorlopig niet met elkaar in zee. Het is niet uitgesloten dat beide partijen later dit seizoen alsnog weer in gesprek gaan, maar op de achtergrond lijkt technisch directeur Martin van Geel bezig met een buitenlandse trainer.

Al sinds de aankondiging van Giovanni van Bronckhorst circuleert de naam van Hein Vanhaezebrouck als nieuwe Feyenoord-trainer. Vooralsnog leek dat ‘slechts’ namedropping te zijn, maar volgens de Franstalige krant La Capitale is er inmiddels sprake van serieuze belangstelling. Naar verluidt is hij zelfs een topkandidaat na de voorlopige ‘nee’ van Advocaat.

Vanhaezebrouck heeft in België naam gemaakt door AA Gent naar het kampioenschap te leiden en met de toenmalige succesploeg te overwinteren in de Champions League. Later maakte de oefenmeester de overstap naar Anderlecht, maar in december werd hij op straat gezet na een reeks van tegenvallende resultaten. Sindsdien is hij werkloos.

Feyenoord leek aanvankelijk niet happig om een buitenlander te nemen. Mogelijk kijkt Van Geel nu toch in deze categorie.

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login