Nieuws

Vanaf zondag weer te koop: Stadion Sport Nieuws

on

Zondag, tijdens de eerste eredivisiewedstrijd sinds maart, is alles anders dan anders, maar één vertrouwd onderdeel van je wedstrijdbezoek is wel behouden gebleven: pRRRRRRogramma’s!

De vertrouwde verkopers staan ook zondag weer rond het stadion om jou je programmaboekje te verkopen.

De officiële Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder is vanaf dit seizoen de nieuwe uitgever van het wedstrijdboekje. Daarmee blijft een van de oudste stukjes supporterscultuur behouden. Stadion Sport Nieuws, zoals de programma’s officieel heten, is namelijk de oudste gedrukte uitgave over Feyenoord. In 1949 zag het programmaboekje voor het eerst het levenslicht. 72 jaar later zijn ze nog altijd springlevend.

In Stadion Sport Nieuws vind je alle info die je nodig hebt op je wedstrijddag. Van selecties en statistieken, tot historische wedstrijden tussen beide clubs. 

Wil je zondag Stadion Sport Nieuws kopen?

Het vernieuwde Stadion Sport Nieuws is vanaf zondag weer voor iedere wedstrijd voor 2 euro verkrijgbaar bij de verkopers rond het stadion, bij café Hollywood op het Cor Kieboomplein en in de kantine van Sportclub Feyenoord. Je kunt bij onze verkopers digitaal betalen per pin of contant (liefst gepast). Niet aanwezig bij Feyenoord-FC Twente, maar wil je wel deze editie van Stadion Sport Nieuws kopen? Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws in onze webshop.

Stadion Sport Nieuws/FSV De Feijenoorder wenst je een fijne wedstrijd!

Bron: DeFeijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login