Nieuws

Van Persie neemt het op voor Jørgensen, maar is kritisch op Clasie

on

Robin van Persie neemt het na de tumultueuze wedstrijd tegen Heracles Almelo op voor Nicolai Jörgensen, maar is kritisch op Jordy Clasie. De middenvelder was niet blij met zijn wissel, verliet tergend langzaam het veld en weigerde de hand van coach Giovanni van Bronckhorst.

“Dat is niet goed. We moeten winnen, dan moet je gewoon tempo maken en die tweede goal maken. Wie dat ook is, je moet gewoon tempo maken. Ondanks dat we met een man minder op het veld staan moet je wel jagen op die 2-1”, reageert Van Persie voor de camera van FOX Sports.

Jörgensen kreeg even daarvoor een rode kaart wegens natrappen, maar daar tilt Van Persie niet te zwaar aan. “Ik vind het geen duidelijke rode kaart”, zegt de aanvaller. “Ik stond op dat moment naast het VAR-scherm, ik kon meekijken. Het was een klein tikje, een klein veegje. Het was geel in mijn ogen.”

Feyenoord won uiteindelijk met 2-1 door een benutte penalty van Steven Berghuis. Van Persie hoopt volgende week tegen AZ weer in de basis te staan. “Dan gaat het laatste maandje in. Ik krijg wel links en rechts te horen dat ik oude-mannenkwaaltjes krijg. Nu heb ik al twee of drie keer kuitblessures gehad, allemaal kleine verrekkingen. Het valt gelukkig mee, het zijn ouderdomskwaaltjes.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login