Nieuws

Van Persie: ‘Ik wil mijn lopende contract bij Fenerbahçe uitdienen’

on

Feyenoord lijkt voorlopig een streep te kunnen zetten door de komst van Robin van Persie. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal (50 doelpunten in 101 interlands) werd de voorbije weken regelmatig in verband gebracht met een terugkeer naar Rotterdam, maar Van Persie zegt zijn tot medio 2018 doorlopende contract bij Fenerbahçe uit te willen dienen..

Van Persie was afgelopen seizoen slechts veertienmaal basisspeler in de Turkse competitie. Toch is de 33-jarige aanvaller naar eigen zeggen niet uit op een zomerse transfer. “Mijn contract loopt na de zomer nog één jaar door, wat betekent dat ik ook volgend seizoen voor Fenerbahçe zal spelen”, laat hij weten aan Sporx. “Ik wil de Turkse landstitel nog winnen met deze club.”

.

Van Persie werd in de zomer van 2015 voor vijfenhalf miljoen euro door Fenerbahçe opgepikt bij Manchester United. Prijzen won hij nog niet met de Gele Kanaries, die Aykut Kocaman onlangs presenteerden als opvolger van Dick Advocaat. “Ik hoor louter positieve verhalen over hem”, besluit Van Persie.

.

Bron: voetbalzone.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login