Nieuws

Van Persie geniet: ‘Doelpunten, strijd en ook goed voetbal”

on

Robin van Persie speelde vandaag misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen voor Feyenoord. Hij was goed voor 2 doelpunten tijdens de spectaculaire 6-2 zege op Ajax.

“Mooi sfeertje he, prachtig! Bizarre wedstrijd, mooie wedstrijd er zat alles in: doelpunten, strijd en ook goed voetbal”, reageert Van Persie na afloop op FOX Sports. “Onze spirit gaf de doorslag. Het is toch wel een domper als je 2-1 voorkomt en ze komen dan nog terug. Jens, Steven, iedereen heeft gestreden. We komen terug in de wedstrijd en klappen er vol over heen.”

Het was lastig kiezen, maar Van Persie wist toch nog een hoogtepunt aan te wijzen: “Dat was eigenlijk het moment dat we naar binnen liepen. Toen we gingen rusten en ik keek even om me heen en toen dacht ik: Ja, dit is toch wel heel mooi! Al die blijdschap van iedereen, die passie. Iedereen had echt iets van: we gaan winnen vandaag.”

“Het is een fantastische groep. Soms worden mensen wel eens moe van mij. Ik geloof echt in deze gasten. Ze kunnen echt heerlijk voetballen. Ja, dat moet ook vaker. Het moet constanter. Dat is ook het streven. Als je ziet wat er vandaag inzit, dat is heerlijk”, glundert De Zilveren Vos tot slot.

Bron: soccernews.nl


Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login