Nieuws

Van Persie denkt nog steeds na over verlengen contract

on

Robin van Persie heeft zondagmiddag, na afloop van de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen met Feyenoord, nog geen duidelijkheid verschaft over zijn toekomst. In de komende dagen en weken zal de 34-jarige spits bepalen of hij er nog een jaar doorgaat in De Kuip.

“Ik zei het al eerder maar ik denk er nog steeds over na en probeer alles op een rijtje te zetten”, liet Van Persie voor de camera van FOX Sports weten na de 3-2 zege van Feyenoord op sc Heerenveen.

“Ik ben goed onderweg in dat opzicht. Ik heb al met veel mensen gesproken en er staan er nog een paar op de lijst, waaronder Giovanni van Bronckhorst. Ik heb een aantal vragen voorbereid en in die gesprekken gaan we relaxed met een bak koffie over die vragen praten en brainstormen.”

“Hoe ziet hij het? Hoe zie ik het? Ik heb Martin van Geel ook al gesproken. Jan de Jong ook”, doelde hij op de technisch en algemeen directeur van Feyenoord. “Ik neem de tijd. Iemand zei net dat je maar één keer kan stoppen. Dat weet ik en daarom neem ik er de tijd voor.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login