Nieuws

Van Persie brak hart Jørgensen toen hij bij Arsenal vertrok

on

Nicolai Jörgensen ontvangt Robin van Persie met open armen bij Feyenoord. Als kind was de Feyenoord-spits al fan van de alltime topscorer van het Nederlands elftal.

Jörgensen is nog niet ingelicht door de club dat Van Persie komt. “We weten het niet… Ik weet alleen wat jij weet”, vertelt hij aan FOX Sports. “We zullen zien. Ik hoop dat hij komt. Ik was groot fan van hem toen ik jonger was, nog steeds. Ik hoop echt dat hij komt. Hij voegt heel veel toe aan het team en is gewoon een fantastische voetballer.”

De kans is groot dat Jörgensen mag samenspelen met zijn idool. “Ik was groot fan van Arsenal toen ik jonger was. Toen hij vertrok (in 2012, red.) brak hij mijn hart”, vervolgt de Feyenoord-spits over Van Persie. “Hij ging op jonge leeftijd naar Arsenal en had een moeilijke start, maar opeens was hij niet te stoppen. In één seizoen scoorde hij meer dan dertig goals, ongelooflijk. Bij Manchester United deed hij het ook geweldig.”

Jörgensen denkt dat Van Persie een versterking is voor Feyenoord, ondanks het feit dat de 34-jarige spits sinds augustus geen wedstrijd meer speelde. “Het gaat erom dat hij fit blijft”, zegt Jörgensen. “Als hij vijftien wedstrijd op rij speelt, kan hij heel belangrijk zijn voor het team.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login