Nieuws

Van Persie bevestigt nogmaals dat hij een jaar niets wil doen

on

Robin van Persie neemt het komende jaar afstand van de voetballerij. Dat laat afzwaaiende spits (35) zondag weten na zijn laatste wedstrijd als profvoetballer.

Feyenoord hoopte Van Persie iets zou gaan doen bij de Rotterdamse club, maar vangt bot. De spits gaat een jaar niets doen in het voetbal. “Ik kijk er ergens ook wel een beetje naar uit om die vrijheid te hebben, die heb ik nooit gehad”, vertelt hij bij FOX Sports.

“Ik ben hartstikke dankbaar voor wat ik heb gekregen van het voetbal en heb veertien jaar in het buitenland geleefd. Dat is prachtig, maar het is ook wel lekker om de vrijheid te hebben en je eigen leven in te delen.”

Ook een adviseursrol bij Feyenoord ziet Van Persie, die werd genoemd als nieuwe technisch directeur, op dit moment niet zitten. “Die vraag heb ik niet gehad, maar normaal is het ook zo dat iemand die in aanmerking komt voor die functie wel heel veel ervaring heeft, ook op het zakelijke gebied. Er komt veel heel kijken bij zo’n job, die ervaring heb ik niet.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login