Nieuws

Van Huijgevoort kan naar Brabantse clubs

on

Willem II en FC Eindhoven hebben zich bij Feyenoord gemeld voor Mats van Huijgevoort. De verdediger van Feyenoord mag ook komend seizoen op huurbasis bij een andere club spelen.

Vorig seizoen deed Van Huijgevoort dat al bij satellietclub Excelsior. Nu wil Feyenoord hem opnieuw elders onderbrengen.

Voor Kaj Ramsteijn en Anass Achahbar, die ook op huurbasis mogen vertrekken, is nog geen concrete interesse getoond. Laatstgenoemde speler staat wel op een lijstje bij Go Ahead Eagles maar de club uit Deventer heeft zich nog niet gemeld.

Kamohelo Mokotjo gaat zoals bekend naar PEC Zwolle. Of er nog meer spelers vertrekken is vooralsnog twijfelachtig. De Turkse interesse in Guyon Fernandez is van de baan en voor Sekou Cissé heeft zich nog geen enkele club gemeld. In principe gaan alle spelers die geen nieuwe club hebben gevonden gewoon in de voorbereiding bij Feyenoord beginnen.

Rustig rondom de basisspelers

Rondom de gebruikelijke basisspelers van afgelopen seizoen is het rustig. Er heeft zich nog geen enkele club gemeld voor een speler van Feyenoord. ‘Dat komt doordat spelers als Clasie en De Vrij hebben aangegeven te blijven,’ vertelt technisch directeur Martin van Geel. ‘De basisspelers liggen vast tot 2015, 2016 of 2017. Dat geeft rust en een bepaald signaal.’

‘Wij hoeven ook niet te verkopen. Wij hebben er baat bij om deze spelersgroep bij elkaar te houden. Dat kan positief zijn ten opzichte van de concurrente die moet bouwen aan een nieuw team.’

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login