Nieuws

Van Hooijdonk: “Martins Indi is een verdediger die angst inboezemt”

on

Een door NUsport magazine samengestelde jury van twaalf voetbalanalisten koos Adam Maher als grootste talent van Nederland. Pierre van Hooijdonk, een van de geraadpleegde kenners, heeft in zijn persoonlijke lijst Jordy Clasie op één staan.

Van Hooijdonk vindt de middenvelder van Feyenoord het grootste talent van allemaal. Hij twijfelt er niet aan dat Clasie, die in de belangstelling staat van Fiorentina, op een zeker moment in het buitenland zal slagen.

”Clasie is een ideaal Dreh- und Angelpunkt. Dankzij zijn voetballende kwaliteiten kan je hem in iedere competitie wegzetten”, stelt de oud-spits.

In de rangschikking van Van Hooijdonk staat met Bruno Martins Indi ook een Feyenoorder op plek twee. De Oranje-international is een verdediger naar zijn hart. ”Eindelijk een verdediger die qua fysiek en uitstraling angst inboezemt bij spitsen.”

Voor Stefan de Vrij, de nummer vijf van Van Hooijdonk, is in dat laatste opzicht nog winst te behalen. ”Mede dankzij zijn opbouwende kwaliteiten is hij een goede verdediger. Hij moet alleen wat meedogenlozer worden.”

Bron: nusport.nl

You must be logged in to post a comment Login