Nieuws

Van het bestuur van FSV De Feijenoorder

on

FSV De Feijenoorder is meer dan alleen het magazine Hand in Hand. Wij steken veel tijd in het behartigen van de belangen van Feyenoord-supporters in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Hiervoor voeren wij gesprekken met uiteenlopende partijen. Hieronder lees je waar wij ons de afgelopen maanden mee bezighielden.

Op 20 februari sprak een vertegenwoordiging van mindervalide supporters met de club. Er is o.a. gesproken over de kaartprijzen voor mindervaliden en begeleiders en de CAFE Week of Action 2019 van 2 tot 10 maart 2019. CAFE staat voor ‘Centre for Access to Football in Europe’ dat zich inzet voor verbeterde toegankelijkheid van voetbalstadions voor mindervaliden.

Feyenoord Supportersraad

Op 13 februari kwam de Feyenoord Supportersraad van FSV De Feijenoorder bijeen voor periodiek overleg met de club. Er is o.a. gesproken over stadionverbeterpunten en clubcultuur. Een uitgebreid verslag vind je binnenkort op onze website onder ‘Supporterszaken’ en ‘Supportersraad van FSV De Feijenoorder’.

Sfeerteam

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd Feyenoord-Ajax (6-2) trakteerde het sfeerteam van FSV De Feijenoorder De Kuip op een adembenemend mooi sfeerdoek ‘Groeten uit Rotterdam’ met een impressie van de Rotterdamse haven. De avond ervoor had het lot beide clubs ook aan elkaar gekoppeld voor de halve finale van de KNVB Beker op woensdag 27 februari. Het sfeerteam van FSV De Feijenoorder is direct in actie gekomen. Voorafgaand aan de bekerwedstrijd rolde weer een indrukwekkend sfeerdoek ‘Groene Haas’ over de noordzijde van De Kuip.

Hand in Hand special Gerard Meijer

In april verschijnt de Hand in Hand special over oud-verzorger en clubicoon Gerard Meijer. De special bestaat uit bijzondere verhalen, columns en niet eerder gepubliceerde foto’s van Gerard en andere iconen uit de clubgeschiedenis. Leden ontvangen de special bij het aprilnummer van Hand in Hand. Wil jij ook 10x per jaar Hand in Hand ontvangen plus de jaarlijkse special over een clubicoon? Word dan nu lid en meld je aan op defeijenoorder.nl/word-lid.

De Kromme 75 jaar

Op 20 februari vierde Willem van Hanegem zijn 75e verjaardag. Namens haar leden gaf FSV De Feijenoorder De Kromme een cadeau: een golfarrangement op de spiksplinternieuwe golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Willem is een fervent golfer.

Afscheidscadeau oud-voorzitter

Als dank voor de samenwerking gedurende zijn driejarig voorzitterschap van FSV De Feijenoorder, schonk Feyenoord Rotterdam Wim van Merkensteijn een ingelijst Feyenoord-shirt met rugnummer drie en de handtekeningen van Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie.

Agenda

  • Themabijeenkomst Supporterscollectief Nederland – 23 maart 2019
  • FSV De Feijenoorder Kameraadjes Voetbalfeest – 24 maart 2019
  • FSV De Feijenoorder Groene Haas Voetbaltoernooi – 15 juni 2019
  • FSV De Feijenoorder Professor Feijenoord Quiz – 29 november 2019

Bron: Hand in Hand nr. 7, 15 maart 2019

DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login