Nieuws

Van Hanegem:’Berghuis moet stoppen met Feyenoord te laten smeken of hij blijft’

on

Columnist Willem van Hanegem laat in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad weten onder de indruk te zijn van João Teixeira en vindt dat Steven Berghuis moet stoppen met Feyenoord te laten smeken of hij alsjeblieft wil blijven.

Van Hanegem is verrast door Feyenoord. Dat de Rotterdammers koploper zouden zijn na vier wedstrijden, had De Kromme niet verwacht. Hij vind dat João Teixeira gisteren het verschil maakte in de wedstrijd tegen Willem II. Steven Berghuis is natuurlijk ook een goede speler. Al vindt Van Hanegem het nu wel welletjes dat hij Feyenoord elke zomer weer op de knieën laat smeken of hij alsjeblieft wil blijven.

Het club-icoon laat optekenen dat Feyenoord werkelijk alles voor Berghuis gedaan heeft. “Hij mag lopen waar hij wil, hij is aanvoerder, zijn salaris is het hoogste van allemaal en Sjaak Troost duwde er speciaal voor hem ook nog een lage gelimiteerde transfersom doorheen. En nog zegt hij dat hij nog niet weet of hij blijft. Terwijl de clubs al maanden de tijd hadden om hem weg te halen. Feyenoord heeft Berghuis wel nodig.”

Tot slot breekt Van Hanegem nog een lans voor Spajic. De Serviër viel op omdat hij volgens Willem “lekker rustig is”. De columnist denkt dat Spajic een klasse beter is dan Eric Botteghin.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login