Nieuws

Van Hanegem wordt klankbord Feyenoord-directie

on

Feyenoord heeft met Willem van Hanegem overeenstemming bereikt over een rol voor het Feyenoord-icoon. De Kromme zal als klankbord voor de directie gaan fungeren.

Volgens technisch directeur Martin van Geel zullen regelmatig technische zaken met de voormalig speler en trainer worden besproken. ‘We hangen er liever geen officiële functie aan’, aldus Van Geel. De directeur laat verder weten dat Van Hanegem in de toekomst wellicht ook met de technische staf in gesprek zal gaan. ‘Dat wordt te zijner tijd in onderling overleg afgestemd’, zegt Van Geel.

Van Hanegem had al langer de wens om weer een rol bij Feyenoord te gaan bekleden. Het clubicoon, naar wie onlangs op zijn zeventigste verjaardag een tribune in De Kuip werd vernoemd, voerde in de afgelopen periode verschillende gesprekken met de Feyenoord-leiding over de invulling van zijn rol.

Van Hanegem speelde onder meer voor Feyenoord, Xerxes, AZ’67 en FC Utrecht. Ook was hij jarenlang een vaste waarde in het Nederlands elftal. Tussen 1992 en 1995 was Van Hanegem trainer in De Kuip. De laatste klus van de 52-voudig international was zijn trainerschap bij FC Utrecht. Daar vertrok De Kromme in 2008.

Bron: Rijnmond.nl

20140423-125449.jpg

You must be logged in to post a comment Login