Nieuws

Van Hanegem vindt dat Te Vrede nog veel te kort komt

on

Willem van Hanegem is niet erg onder de indruk van het huidige spel van Feyenoord. De Rottterdammers raakten met Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Graziano Pellè vier belangrijke spelers kwijt, terwijl de kans ook nog groot is dat Jordy Clasie naar FC Porto verkast. Volgens Van Hanegem zijn de aangetrokken vervangers niet van hetzelfde niveau. Ook van Mitchell te Vrede heeft hij geen hoge pet op.

“Als Clasie nou ook nog eens vertrekt, dan zijn ze vier internationals en een topscorer kwijt. En er is nog niks voor terug dat Feyenoord op dezelfde hoogte kan brengen als vorig jaar. Ik geloof dat Te Vrede zichzelf de eerste spits vindt. Dat mag hij vinden en dat hij ambitieus is, is niet erg. Maar ik vind dat hij nog veel tekortkomt. Hij is sterk, staat vaak op de goede plaats, maar heeft te veel tijd nodig om van de kansen die hij krijgt iets te maken.”, geeft de analist aan in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem zit niet heel erg met het feit dat Hakim Ziyech de voorkeur geeft aan een overstap naar FC Twente. “Dat Ziyech voor FC Twente en niet voor Feyenoord heeft gekozen, daarmee is wat mij betreft niet meteen een man overboord. Want in de Eredivisie is alles mogelijk, hebben we wel geleerd. Daarnaast loopt de transferperiode nog twee weken door, pas als die voorbij is, kunnen we serieuze bespiegelingen gaan houden”, besluit hij.

Bron: Soccernews.nl

IMG_5024.PNG

You must be logged in to post a comment Login