Nieuws

Van Hanegem: ‘Rutten is niet de goede dokter gebleken’ 

on

Willem van Hanegem heeft de ochtend na het ontslag van Fred Rutten als coach van Feyenoord de aanval geopend op Martin van Geel. Het clubicoon is van mening dat de technisch directeur degene is die tekort is geschoten.

“Ik hoor al jaren hetzelfde gejammer. Dat er bij Feyenoord geen geld is om goede spelers te kopen. Maar hoe komt het dan dat ik bij andere clubs die financieel in een soortgelijke situatie zitten, wel aardige jongens zie spelen die ze voor een habbekrats hebben gekocht? Ik zou graag willen weten waar ze bij Feyenoord naar zitten te kijken. Het is in elk geval duidelijk dat andere clubs een stuk vindingrijker zijn”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.


De Kromme heeft duidelijk geen hoge pet op van Van Geel en de rest van de directie. “Het vervelende is dat de mensen in de leiding niet tegen kritiek kunnen en niets van anderen willen aannemen. Ze zijn dan meteen beledigd. Ik heb Feyenoord ook weleens een paar namen doorgegeven van aardige spelers die ik had gezien. Dan kreeg ik een berichtje dat ze het fijn vonden dat ik meedacht, maar dat het niet haalbaar was. Feyenoord komt dan met oudere spelers als Wilkshire, Boulahrouz en Kazim op de proppen. Maar dan kan je beter in je eigen jeugd kijken. Feyenoord heeft altijd veel talent in huis. Fred Rutten had ook de naam dat hij die jonge gasten allemaal beter zou maken, maar hij is dus niet de goede dokter gebleken.”

Bron: Soccernews.nl

  


You must be logged in to post a comment Login