Nieuws

Van Hanegem positief over ontwikkeling Sinisterra

on

Willem van Hanegem is deze week in het Algemeen Dagblad positief over de ontwikkeling van Luis Sinisterra.

Van Hanegem begint met een kritische noot over Nicolai Jorgensen en Jens Toornstra : “Feyenoord klopte PSV en gek genoeg had iedereen daar wel op gerekend. Bij Feyenoord vallen mij een paar spelers in negatieve zin op. Het eerste dat Sjaak Troost afgelopen zomer deed, was de contracten van Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra verlengen. Geen club was geïnteresseerd, maar Feyenoord wilde ze toch meteen langer vastleggen omdat Rob Jansen zich daar met de zaken bemoeide. Als je deze jongens de laatste weken ziet voetballen, weet je eigenlijk niet wat je ziet. Zo slecht. Ze vormen een blok aan het been van dit elftal.”

Willem gaat verder over de ontwikkeling van Tyrell Malacia. Tyrell is een speler naar Willem zijn hart, maar hij staat al een tijdje stil. Dat komt volgens de columnist omdat de club niet met Jong Feyenoord in de voetbalpiramide wilde spelen. Dan kun je jezelf ook niet echt ontwikkelen.

Degene die zich volgens De Kronme wél ontwikkelt is de Colombiaan Luis Sinisterra.

Onlangs liet Pierre van Hooijdonk zich uit over Sinisterra door hem ‘een blind paard zonder hersens’ te noemen. Om die uitspraak moest Willem wel om lachen, want Van Hooijdonk zadelde Feyenoord destijds op met Colin Kazim-Richards.

Als er eentje hersenloos was de laatste jaren bij Feyenoord, was het die gozer wel. Daar hebben we Van Hooijdonk, nadat hij die Kazim had afgeleverd bij Feyenoord, nooit een kritisch woord over horen zeggen.

Sinisterra neemt Feyenoord al weken op sleeptouw. Gisteren deed Steven Berghuis dit ook met drie goals. Van Hanegem die ’s morgens nog aanwezig was bij het FoxSports programma ‘Goedemorgen Eredivisie’ dat hij dat ook van hem verwachtte

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login