Nieuws

Van Hanegem over Fraser: ‘Als Henk belt, gaan we praten’

on

Het is niet uitgesloten dat Willem van Hanegem werkzaamheden gaat vervullen voor ADO Den Haag. Een voorzichtige flirt van trainer Henk Fraser blijkt op goedkeuring te kunnen rekenen van De Kromme.

“Zei Fraser dat een paar weken geleden? Op 1 april?”, grapte Van Hanegem bij Omroep West. “Weet je wat nu het irritante is. Nu wil ik de komende thuiswedstrijd van ADO Den Haag langs bij die neus, Schoenmaker. Maar nu denk ik als ik daar naar toe ga dat de mensen denken ‘hij komt zeker solliciteren’. Nou, neem jij nou van mij aan, ik ga nooit solliciteren. Als ze komen is het leuk en als ze niet komen, even goede vrienden.”

Feyenoord hoopt Van Hanegem in een functie binnen te halen. Fraser heeft aangegeven graag in te willen haken indien de Rotterdammers niet tot een positief resultaat komen. “Als Henk dat zo voelt, dan zal ik de laatste zijn om niet met Henk te gaan praten. Als Henk belt en er is wat, dan gaan we er altijd over praten”

Van Hanegem is erg positief over de verrichten van Fraser in Den Haag. “Tegenwoordig gaat het geweldig. Hij had alleen vier punten meer moeten hebben, dan had hij nu weer mee kunnen doen voor de play-offs.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140415-222416.jpg

20140415-222706.jpg

You must be logged in to post a comment Login