Nieuws

Van Hanegem: ‘Steun die gozer’

on

Van Hanegem is in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad kritisch op supporters die Jordy Clasie en Giovanni van Bronckhorst via internet de meest vreselijke dingen toewensen.

“Ik heb een account op Facebook, maar niet lang meer. Want wat ik daar allemaal op lees, dat is bijna weerzinwekkend. Ik ben ook kritisch op het werk van Giovanni van Bronckhorst. Maar waarom moet die man van alles worden toegewenst? Wie zijn die achterlijke mensen die dat doen?

En daar kwam zaterdagavond een stortlading vuil over Jordy Clasie bij. Want die sprintte niet het veld af bij een wissel en hij gaf Van Bronckhorst geen hand. Nou, nou, wat erg allemaal. Niet slim, maar geen doodzonde toch? Dit is toch dezelfde Clasie die jarenlang als klein ventje voor dag en dauw op stond om met zijn voetbaltas in de trein te stappen om bij zijn grote liefde Feyenoord te mogen trainen. Die ondanks het advies van de club om misschien toch maar een club dichterbij huis te zoeken als jochie nooit opgaf en zich opwerkte tot international en bepalende speler in de Kuip.

Nee, de Clasie van dit seizoen is niet de allerbeste versie van Clasie. Dat zien we allemaal, ik ook. Maar ik lees de meest verschrikkelijke dingen over die jongen. Terwijl hij snel na afloop al sorry heeft gezegd en niemand toch serieus hoeft te twijfelen over zijn liefde voor de club? Steun die gozer, laat die jongens na een klein foutje niet als een baksteen vallen. En stop met al die verwensingen die echt zo grof zijn dat ik er stil van werd.

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login