Nieuws

Van Hanegem: ‘Niet gek dat het met Fox zo slecht gaat’

on

Willem van Hanegem stoort zich nog steeds aan de berichtgeving en analyses op Fox Sports Eredivisie. De oud-international betwijfelt of er wel objectief naar wedstrijden gekeken wordt.

Dat schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. ‘Ik erger me echt wekelijks blauw aan de verslaggeving en de becommentariëring bij FOX Eredivisie. Bij FC Twente – Feyenoord analyseren twee ex-spelers van Twente en die vinden dat Castaignos geen buitenspel stond. Dat is compleet ongeloofwaardig’, aldus Van Hanegem.

‘De meeste mensen bij FOX, ik zei het al eerder, hebben óf een voorkeur voor en betrokkenheid bij Ajax, en wat er over blijft heeft een verleden bij Twente of gewoon een zwak voor die club. Vind je het gek dat het slecht gaat bij die zender? Nou, ik niet. Mensen willen gewoon niet belazerd worden’, laat Van Hanegem weinig heel van de betaalzender.

Het is niet de eerste keer dat De Kromme zich negatief uitlaat over FOX. Begin dit seizoen schreef hij: ‘Als je de wedstrijden volgt via FOX, dan is dat irritant als je een andere club aanhangt dan Ajax. De studio’s van die zender staan nog net niet in de Arena, maar het scheelt niet veel. Ik ben er van overtuigd dat als je daar wilt werken, je eerst lid moet worden van de Ajax Supportersclub.’

Bron: Soccernews.nl

20140224-095829.jpg

You must be logged in to post a comment Login