Nieuws

Van Hanegem niet de nieuwe trainer van Fc Den Bosch

on

Willem van Hanegem wordt niet de nieuwe trainer van FC Den Bosch. Dat laat de 71-jarige oud-voetballer weten in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Van Hanegem had even de tijd nodig om een knoop door te hakken.

Anderhalve week geleden werd Van Hanegem verrassend in verband gebracht met Den Bosch. De club wilde dat hij voor de groep stond in de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Van Hanegem stelde zijn beslissing uit en had bedenktijd nodig. Uiteindelijk heeft De Kromme besloten om het niet te doen.

‘Ze mogen bellen voor advies, maar ik word geen trainer’, aldus Van Hanegem. ‘Zoals ik vorige week al zei, ik wil daar best helpen, maar ik heb gewoon geen zin om het gezeik er omheen.’

Van Hanegem wijst naar trainers Erik van der Ven en Paul Beekmans. ‘Dat zijn gasten die het echt wel zien. Als ze advies nodig hebben, kunnen ze mij altijd bereiken. Maar nogmaals, ik word geen trainer in De Vliert. Dat is niet omdat ik de ploeg niet goed genoeg vind, want Den Bosch heeft leuke spelers in de selectie. Ik pas gewoon voor de show er omheen.’

Den Bosch neemt het in de halve finale van de play-offs op tegen Go Ahead Eagles. Daarna wacht een tweeluik met de winnaar van RKC Waalwijk – NEC.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login