Nieuws

(video) Van Hanegem: ‘Meestrijden om titel slaat nergens op’

on

Willem van Hanegem vindt het vreemd dat Feyenoord heeft uitgesproken mee te willen strijden om de landstitel. Dat zegt de voormalig speler en trainer van de Rotterdammers in een speciale uitzending van FC Rijnmond, de voetbaltalkshow op TV Rijnmond. “Feyenoord is niet sterker dan vorig seizoen,” aldus De Kromme.

“Toen wij vorig jaar zeiden dat we kampioen konden worden, werd gezegd dat wij niet helemaal goed waren. Nu zijn we erop achteruit gegaan en zeggen diezelfde mensen dat Feyenoord kampioen moet worden. Dat slaat nergens op, dat hadden ze vorig jaar moeten zeggen. Toen hadden wij een aardig elftal, nu is het allemaal afwachten.”

Van Hanegem is geen fan van spits Mitchell te Vrede, die toch al zes keer doel trof dit seizoen. “Ja, maar een wedstrijd duurt anderhalf uur. En dan kijk je wat er allemaal fout gaat. Ik wil die jongen niet afbranden, maar speel vijftig ballen op hem en kijk hoe vaak hij er iets goeds mee doet. Als je een goal maakt heb je nog geen spits. Er gaan zoveel momenten verloren door de manier waarop hij knullig met de bal omgaat.”

In de speciale uitzending van FC Rijnmond komt Van Hanegem onder andere ook aan het woord over de nieuwkomers Colin Kazim-Richards en Karim El Ahmadi, Jordy Clasie en technisch directeur Martin van Geel.

Kijk hieronder naar de hele uitzending:

Bron: Rijnmond.nl

IMG_5024.PNG

You must be logged in to post a comment Login