Nieuws

Van Hanegem: ‘Koeman zou duidelijkheid moeten geven’

on

Willem van Hanegem heeft steeds meer het gevoel dat Ronald Koeman zijn spelers zat is. De voormalig speler merkte vooral na afloop van de door Feyenoord met 3-2 verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag dat de trainer erdoorheen zat.

“Ik zie dat Ronald Koeman moe van ze wordt, dat merk je aan zijn teksten na de wedstrijd. Hij zal zichzelf totaal niet herkennen in zijn spelers”, vertelde Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. “Hij was een robuuste, vastberaden speler die heel goed kon voetballen en echt gemeen kon zijn. Zo heeft hij er geen een in zijn ploeg. Ze zijn extreem instabiel zelfs.”

Van Hanegem denkt dat het wellicht beter zou zijn als Koeman duidelijkheid zou geven over zijn toekomst. “Zo’n ploeg heeft van zijn trainer misschien wel de duidelijkheid nodig over diens eigen toekomst. Ronald praat steeds in cryptogrammen. Hij is niet te volgen in zijn teksten en spreekt zich niet echt uit. Het zou zomaar kunnen dat zoiets invloed op zijn spelers heeft”, besloot Van Hanegem, die tevens niet kon uitsluiten dat de spelersgroep het wellicht ook gehad heeft met de oefenmeester.

Bron: Soccernews.nl

20140127-074926.jpg

You must be logged in to post a comment Login