Nieuws

Van Hanegem: “Jørgensen zou moeten zeggen: ‘Het is eigenlijk iets om me kapot voor te schamen’.”

on

Willem van Hanegem is kritisch op het gedrag van Nicolai Jørgensen. De Deense spits was zondag niet blij met zijn wissel en gooide gisteren zelfs met een stoel in de lege Kuip.

De Kromme vraagt zich in het Algemeen Dagblad af of Jørgensen de weg kwijt is. Eigenlijk had hij gisteren bij het verlaten van het veld moeten zeggen: ‘Trainer, bedankt dat jullie het elke keer maar weer met mij proberen. Ik laat sinds 2017 eigenlijk nooit meer echt iets zien, ik sta er soms wel, maar raak al tijden nauwelijks een bal. En oh ja, de supporters staan voor mijn appartement met fakkels en spandoeken. Dat is mooi van die mensen, maar het is eigenlijk iets om me kapot voor te schamen, want ze doen het omdat ik het niet laat zien.’

Van Hanegem vindt dat niet alleen Jørgensen een slechte wedstrijd speelde: “Er waren er nog een paar net zo dramatisch als Jørgensen. Ik heb Steven Berghuis helemaal niet gezien. Mark Diemers lag de hele wedstrijd op de grond. Over het niveau van George Johnston is de oud speler en trainer van Feyenoord ook niet te spreken: “Als je dergelijke spelers niet kunt opleiden, dan is er iets mis.”

Jordy Wehrmann en Nick Marsman konden nog wel op een compliment rekenen in het AD: Marsman heeft het gisteren geweldig gedaan en ook Wehrmann heeft alles gegeven. Feyenoord verliest nooit en eigenlijk is dat een godswonder.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login