Nieuws

Van Hanegem: ‘Je kunt onmogelijk zeggen dat bij Feyenoord alles goed valt’

on

Willem van Hanegem blikt in zijn wekelijkse column kort terug op de afgelopen week van Feyenoord; ‘Je kunt onmogelijk zeggen dat bij Feyenoord alles goed valt, in een week waarin afscheid is genomen van materiaalman Carlo de Leeuw. Ik wil de familie alle sterkte toewensen met dit tragische verlies. We hebben nog samengespeeld in de Kuip. Dat hij er niet meer is, is moeilijk te bevatten. De spelers van Feyenoord zijn uiteraard ook aangeslagen, maar ze geven alles wat ze hebben. Dat vind ik mooi om te zien.”

Aan het eind van de column van De Kromme die HIER in zijn geheel te lezen, wil Willem nog even zijn gram halen inzake de ontwikkelingen van Justin Bijlow en Stefan de Vrij.

De publieke opinie is Justin Bijlow opeens allemaal geweldig gaan vinden, waar Van Hanegem voorheen eigenlijk altijd gefronste wenkbrauwen zag als hij zei dat hij de beste keeper van Nederland zou gaan worden. Stefan de Vrij mocht je tot voor kort ook niet minimaal net zo goed als Matthijs de Ligt noemen, maar nu roept iedereen het

You must be logged in to post a comment Login