Nieuws

Van Hanegem is gezond verklaard

on

Oud-topvoetballer en analist Willem van Hanegem (74) is weer gezond. Eind vorig jaar bleek dat hij prostaatkanker had, maar 35 bestralingen hebben goed gewerkt. Zijn arts bracht hem vanmorgen het goede nieuws.

Van Hanegem: ,,De dokter vertelde me dat de waarden in mijn bloed met twee punten gedaald waren, van 6,9 naar 4,9. Dat komt eigenlijk bijna nooit voor. Vooraf was gezegd dat we moesten rekenen op een lichte stijging, want het duurt meestal even voordat de behandeling begint te werken. Maar de dokter was heel tevreden. Ik hoef niet eens terug. ‘Ik zie je nog wel een keer’, zei hij.”

De oud-Feyenoorder werd de afgelopen maanden overstelpt met reacties en zou het liefst iedereen persoonlijk bedanken voor het medeleven. Nu is hij opeens dus geen patiënt meer, niet meer ziek. ,,Ja, dat is best gek. Alles is goed. Wat nu? Ik laat het even bezinken. Blijf rustig doen. Het lijkt me onverstandig als ik nu opeens wel heel hard op een fiets ga rossen. Maar het is een fijne gedachte dat de kans groot is dat ik volgend jaar 75 word. ’’

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login