Nieuws

Van Hanegem in beeld als trainer bij Fc Den Bosch

on

Willem van Hanegem is in beeld om de nieuwe trainer van FC Den Bosch te worden. Dat meldt FOX Sports. De Kromme zit vrijdagavond op de tribune in het Parkstad Limburg Stadion, waar de Bosschenaren het opnemen tegen Roda JC. 

De 75-jarige Van Hanegem is daar om kennis te maken met Den Bosch, zo weet de betaalzender. Volgens FOX Sports-verslaggeefster Helene Hendriks is er nog geen witte rook, maar zijn beide partijen de mogelijkheden aan het aftasten. Of hij alleen wordt gehaald voor de play-offs of ook daarna een rol moet spelen in De Vliert, is niet duidelijk.

Den Bosch besloot deze week afscheid te nemen van Wil Boessen vanwege de teleurstellende resultaten. De Brabanders deden halverwege het seizoen nog volop mee om het kampioenschap, maar zijn inmiddels afgegleden naar de zesde plek. Momenteel nemen Paul Beekmans en Erik van der Ven de honneurs waar.

De laatste functie van Van Hanegem was het trainerschap bij FC Utrecht. Hij vertrok in december 2008 uit de Domstad. In het verleden was het icoon van het Nederlandse voetbal onder meer trainer van Feyenoord en assistent van Dick Advocaat bij Oranje.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login