Nieuws

Van Hanegem: ‘ik wacht rustig af’

on

Willem van Hanegem wacht op een vervolggesprek met Feyenoord. De Kromme sprak ruim drie weken geleden uitgebreid met algemeen directeur Eric Gudde en commercieel directeur Mark Koevermans.

Bij dat gesprek, dat beide partijen als positief hadden ervaren, werd afgesproken dat technisch directeur Martin van Geel een vervolgafspraak met Van Hanegem zou maken. Dat is er nog niet van gekomen, zegt de laatste.

‘Ik heb nog niets gehoord’, aldus de 70-jarige Van Hanegem, die met de leiding van Feyenoord wil bekijken of hij op structurele basis iets kan doen bij de club. Bij de festiviteiten rond zijn 70ste verjaardag werd in februari afgesproken dat de club en de oud-speler nadrukkelijk met elkaar in gesprek zouden gaan. De voormalig international benadrukte daarbij dat hij niet uit is op een baantje in De Kuip. Hij wil graag nog iets betekenen voor de club waar hij groot werd. ‘Ik wacht nu rustig op het telefoontje’, zegt Van Hanegem.

Martin van Geel bevestigt dat hij Van Hanegem na de ontmoeting met Gudde en Koevermans nog niet heeft gesproken. ‘Dat klopt, ik heb Willem nog niet gebeld’, zegt hij. ‘Maar de gesprekken gaan zeker verder. En net als de eerste keer vast in een goede sfeer.’

Bron: Ad.nl

20140401-070453.jpg

You must be logged in to post a comment Login