Nieuws

Van Hanegem: ‘Ik hoop dat Fred er vertrouwen uit haalt’

on

Ondanks dat Feyenoord er zaterdagavond in geslaagd is om een 0-4 overwinning te boeken op Go Ahead Eagles, is Willem van Hanegem nog altijd niet tevreden. De voormalig voetballer refereerde maandagochtend in zijn column in het Algemeen Dagblad naar de KNVB-bekerwedstrijd tegen Go Ahead van woensdag (2-0 winst).

“Feyenoord won nu ineens wel van Go Ahead. Laten we daar blij om zijn. Het is leuk voor zo’n grote club als Feyenoord is, geniet ervan met zijn allen, zou ik zeggen”, sprak Van Hanegem uit. “Ik vind het als vakman echter treurig, het is zelfs onverteerbaar, dat een elftal binnen een paar dagen qua mentaliteit zo verschillend aan een wedstrijd begint.”

“Dat kan gewoon niet. Maar ik gun Fred Rutten deze punten en hoop dat hij er vertrouwen uit haalt”, zo vervolgde de zeventigjarige Van Hanegem zijn relaas. “Hij moet het doen met de spelers die hij heeft. Zijn directie verkocht alles onder zijn handen uit en hij mag er nu wat van maken. Zo kijk ik er naar en daarom gun ik hem de punten.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_5024.PNG

You must be logged in to post a comment Login