Nieuws

Van Hanegem: ‘Ik heb Sjaak Troost nooit iets zinnigs over voetbal horen zeggen’

on

Columnist Willem van Hanegem schrijft in het Algemeen Dagblad dat hij niet begrijpt dat Sjaak Troost nu symbool staat voor de toekomst van Feyenoord. ,,Binnen Feyenoord is niemand meer onafhankelijk, maar het lijkt alsof iedereen dat prima vindt.”

Van Hanegem weet niet wie hij moet vertrouwen bij zijn club Feyenoord, ‘De Kromme’ is het spoor op dat vlak bijster. Een deel van de supporters denkt dat Sjaak Troost dé ideale man is. Daar moet Van Hanegem vooral om lachen. Dat heeft volgens Willem niets te maken met het feit dat Sjaak hem nog zou bellen om over Feyenoord te praten. Dat moet overigens nog steeds gebeuren.

Van Hanegem gaat verder op Ad.nl en schrijft dat hij Sjaak Troost nog nooit iets zinnigs over voetbal heeft horen zeggen. “Spelers als Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen kregen fantastische nieuwe contracten. Jaap Stam kwam met ene Liam Kelly aan. Die kreeg een salaris van 650.000 euro. Want het was volgens Troost ‘geven en nemen.

Ene George Johnston kwam voor een paar ton van Liverpool na een tip van Dirk Kuyt. Troost werkt voor de foundation van Kuyt.”

Daarom vindt Willem het gek dat Troost nu symbool staat voor de toekomst van Feyenoord. Binnen Feyenoord is niemand meer onafhankelijk.

Van Hanegem sluit af: “Dick Advocaat wil een extra spits, maar wel voor de reservebank, en dat terwijl er geen geld is. Hij moet gewoon jeugdinternational Naoufal Bannis, die echt goed kan worden, beter maken in plaats van hem terug te zetten naar de jeugd. Dat zou algemeen directeur Mark Koevermans, die alle steun verdient als nieuwe baas, hem moeten zeggen. Maar bij Feyenoord zit je dan meteen in een kamp.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login