Nieuws

Van Hanegem: ‘Ik denk dat ik snap waarom de trainingen besloten zijn’

on

Willem van Hanegem heeft zich zondag op zitten vreten tijdens De Graafschap – Feyenoord. Hij zag de Rotterdammers voor de tweede keer in vier dagen kopje onder gaan. In Doetinchem werd het 2-0.

‘Al jaren vind ik dat Feyenoord tekortschiet in zijn voetbal. Maar toch zijn ze er in geslaagd een keer kampioen te worden. Ik ben er nog steeds niet achter hoe dat nou mogelijk is geweest, als je de huidige ellende ziet’, reageert Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

Geen enkele linie kon De Kromme bekoren: het middenveld lag open, vanuit de verdediging schoof niemand door en de aanval speelde zwak. ‘Er zijn nu ongetwijfeld weer mensen die zeggen: Willem zit weer te zaniken en negatief te doen over zijn club, lekkere Feyenoorder is dat. Maar ik zal het nog een keer uitleggen: het is juist omdát het me aan het hart gaat, dat ik zeg wat ik zie.’

‘Ik zit me op zo’n zondagmiddag gewoon op te vreten en te denken: wat doen die gasten doordeweeks op het veld? Ik zou dat zo graag een keer zien, maar je mag tegenwoordig helemaal geen training meer bekijken. Ik denk dat ik ook snap waarom’, aldus Van Hanegem.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou