Nieuws

Van Hanegem: ‘Ik dat ik een nieuwe tv moest gaan kopen, want mijn oude had me in de maling genomen’

on

Columnist Willem van Hanegem laat in het Algemeen Dagblad o.a. optekenen dat hij verbaast is over de uitspraken van trainer Jaap Stam.

Feyenoord was gisteren net afgelopen, toen de trainer zei dat hij genoeg goed dingen had gezien. Eerst dacht ik dat ik een nieuwe tv moest gaan kopen, want mijn oude had me in de maling genomen en me een andere wedstrijd laten zien dan de wedstrijd waarover Jaap Stam het had.

Het AD gaat verder: Feyenoord was niet best. En als je hogerop wil met je team, dan zeg je dat. Het doet me gewoon zeer om te zien hóe stroef Feyenoord speelt. Ga eens spelen zonder bal. Er was gisteren zoveel mis.

Wouter Burger maakt bij ieder balcontact een pirouette. Dat lijdt tot zoveel balverlies, dat je denkt: Er zal daar rond dat team toch wel iemand lopen, die zelf gevoetbald heeft, en die jongen kan vertellen dat wat hij steeds doet ook in één handeling kan. Het middenveld hoort het hart van het elftal te zijn, maar Fer bleef daarop gisteren ook achter op wat ik van hem verwachtte.

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login