Nieuws

Van Hanegem: ‘Het voetbal tegen Besiktas deed soms pijn aan de ogen’

on

Willem van Hanegem sluit zich bij enkele spelers van Feyenoord aan die openlijk om versterkingen hebben gevraagd. Afgelopen woensdagavond verloren de Rotterdammers met 2-1 van Besiktas. Dat duel toonde aan dat Feyenoord onder meer een spits nodig heeft.

“Drie internationals én de beste spits van de competitie zijn weg, dan is het logisch dat het voetbal tegen Besiktas soms pijn aan de ogen deed. Maar dat vertrek, vooral van Graziano Pellè, zag je al maanden aankomen. Dan kun je wel zeggen dat je je niet laat opjagen, maar dat vind ik nergens op slaan”, vertelt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

“Je hebt toch een schaduwlijstje? Lukt Bas Dost niet, ga je naar de volgende kijken. Al een lange periode weet je dat de meeste urgentie uitgaat naar het vinden van een acceptabele spits, want Mitchell te Vrede speelde bij clubs als Excelsior en bij AZ niet eens altijd.”

“Spelers vermoeden dat er onvoldoende wordt gedaan om het elftal te versterken. Zij willen op het hoogste niveau spelen. Feyenoord moet beter worden en niet steeds minder. Vorig seizoen had de club met die selectie al kampioen moeten worden. Het zou toch geweldig zijn om nu eindelijk weer eens een keer het kampioenschap te winnen? Wanneer het Ajax straks voor de vijfde keer achter elkaar lukt, vind ik dat toch wel treurig.”

Bron: Soccernews.nl

20140802-091506-33306138.jpg

You must be logged in to post a comment Login