Nieuws

Van Hanegem heeft het gehad met Van Geel

on

Willem van Hanegem heeft het gehad met technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord. Het icoon van de Rotterdammers vindt dat de huidige sportieve crisis Van Geel aan te rekenen is. “Er had gewoon een vervanger van Pellè moeten worden aangetrokken”, zegt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

”En dat kulverhaal dat spelers van niveau niet meer naar de Eredivisie komen, ik kan er niet meer tegen”, vervolgt de voormalig international. “Luis Suárez, Wilfried Bony en Alfred Finnbogason kozen in het recente verleden toch ook voor Nederland? En PEC Zwolle haalt met Tomas Necid gewoon een international van Tsjechië naar Nederland. Bovendien hoef je toch ook weer niet zo heel goed te zijn om in de Eredivisie een paar doelpunten te maken?”

Trainer Fred Rutten had zich meer moeten verzetten tegen het transferbeleid van Van Geel, meent Van Hanegem. “Wat ik vind dat je Fred Rutten wel kunt verwijten is dat hij zich niet nog sterker heeft gemaakt voor een spits. Een geblesseerde Khalid Boulahrouz, een buslading middenvelders, een extra keeper: allemaal leuk en aardig, maar het ging om een spits. Rutten zal het misschien intern wel hebben gedaan, maar hij had voor zichzelf moeten opkomen.”

“Natuurlijk is de crisis ook Martin van Geel aan te rekenen. Die moet de hand in eigen boezem steken. Hij stelt toch de selectie samen? Ik pleit niet voor een ontslag, voor wie dan ook binnen de club. Van mijn part zitten al die mensen er nog tien jaar, het maakt mij niets uit. Maar Feyenoord zo laag te zien staan, doet vreselijk pijn”, aldus Van Hanegem.

Bron: Soccernews.nl

IMG_5024.PNG

You must be logged in to post a comment Login