Nieuws

Van Hanegem haalt uit naar Wilfred Genee

on

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad fors uitgehaald naar Wilfred Genee. De oud-speler heeft het namelijk volledig gehad met de presentator, die volgens Van Hanegem slechts onwaarheden naar buiten brengt.

Volgens Genee solliciteerde Van Hanegem in het openbaar naar een baan bij Feyenoord, maar volgens de voormalig speler is dat niet het geval. “Ik heb niet om een baan gevraagd bij Feyenoord, ik heb alleen aangeboden mee te willen helpen aan de verdere opbouw van een sterk Feyenoord. Mag ik alsjeblieft? Meneer Genee heeft daar problemen mee”, zo legde Van Hanegem uit in zijn stukje.

De oud-speler kon het ook niet laten om te reageren op de uitspraken van Genee. “Je zou er aan voorbij kunnen gaan, aan deze praat, maar het irriteert me, ik vind het onbeschoft en zijn teksten wemelen van de onwaarheden. Genee is er op uit om onwaarheden over tafel te gooien en daar een ander op te laten reageren. Het is kleinzielig wat hij doet”, zo besloot Van Hanegem zijn relaas.

Bron: Soccernews.nl

20140317-075623.jpg

You must be logged in to post a comment Login