Nieuws

Van Hanegem gaat niet aan de slag bij Feyenoord

on

Willem van Hanegem gaat niet in een adviserende rol aan de slag bij Feyenoord. Dat heeft het clubicoon maandag laten weten aan technisch directeur Martin van Geel.

Feyenoord benaderde de Kromme in maart, nadat Van Hanegem op zijn zeventigste verjaardag in februari, toen in De Kuip een tribune naar hem werd vernoemd, een balletje had opgegooid. Hij gaf toen aan ‘graag nog iets voor de club te willen betekenen’.

Een klein halfjaar later ziet Van Hanegem af van een adviserende rol. ‘Ik heb altijd gezegd dat ik niet op het veld hoefde te staan, maar een rol als adviseur zag ik wel zitten. De laatste weken heb ik er echter geen goed gevoel bij. Ik heb niet het idee dat iedereen bij Feyenoord achter dit plan staat. Het werd niet serieus opgepakt. Ik heb meer het idee dat we de voorbije maanden wat visites over en weer hebben gedaan, maar er is dus niets concreet geworden. Zelfs niet dat ik klankbord zou worden.’

Van Hanegem maakt zijn besluit vanavond ook bekend aan Fred Rutten, die hij persoonlijk nog niet heeft gesproken. De opvolger van Ronald Koeman was een groot voorstander van een samenwerking met Van Hanegem, die voor veel Feyenoorders een levende legende is.

Bron: Ad.nl

20140716-173250-63170140.jpg

You must be logged in to post a comment Login