Nieuws

Van Hanegem: “Feyenoord heeft zeker niet de beste spelers, maar wel de beste supporters”

on

Willem van Hanegem hekelt in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad de VAR tijdens Feyenoord – Sparta en komt nog terug op het overlijden van een zeer geliefd familielid van De Kromme.

Van Hanegem begrijpt er niets van dat Jens Toornstra geen rood kreeg in het duel tegen Sparta: “Wat denkt zo’n Higler als hij als VAR de overtreding van Jens Toornstra op Appie Harroui van Sparta terugkijkt? Valt wel mee?” Willem stelt dat wanneer je op geen enkele manier de bal wilt spelen dat dat gewoon een rode kaart is. “Toen we die VAR net hadden en je stond per ongeluk op iemand zijn tenen, kreeg je na een seintje uit Zeist rood. Nu corrigeren we idiote handsballen en buitenspelsituaties die nergens over gaan, maar zware overtredingen vinden we opeens prima.”

Van Hanegem complimenteert vervolgens in het AD nog de supporters van Feyenoord die op indrukwekkende wijze afscheid namen van een zeer geliefd familielid van de oud Feyenoord-coach: “Deze week zag ik zelf weer van dichtbij wat een unieke club het is. De steun die mijn familie kreeg na het plotselinge overlijden van een geliefde, kwam zo recht uit het hart. Ik wist het al en ik weet het nu zeker: Feyenoord heeft zeker niet de beste spelers, maar wel de beste supporters.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login