Nieuws

Van Hanegem: “Als Karsdorp topfit is, is hij serieuze optie voor Oranje”

on

Columnist Willem van Hanegem schrijft in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad dat Feyenoord in Israël niet met de instelling het veld moet opstappen om alleen te overleven richting de poulefase. Feyenoord moet stappen zetten. Edgar Ié lijkt mij een bruikbare speler, Leroy Fer speelde zelfs uitstekend en Van Hanegem denkt dat Rick Karsdorp straks een serieuze kandidaat voor Oranje is, als hij topfit is.

Van Hanegem gaat verder: ‘De Argentijn Marcos Senesi schijnt nog op weg te zijn naar de Kuip. Als ik mensen hoor zeggen dat hij vergelijkbaar is met Lisandro Martinez van Ajax, dan kijk ik daar wel naar uit. Eric Botteghin, daar kun je natuurlijk niet meer een heel seizoen mee aankomen. Senesi, een soort Daniel Passarella in Rotterdam, het zou mooi zijn.”

Tenslotte wil De Kromme zijn oude ploeggenoot Carlo de Leeuw langs deze weg trouwens heel veel sterkte wensen bij zijn herstel van zijn ernstige ziekte. “Een echte Feyenoorder, al zijn hele leven bij de club. Carlo staat nooit vooraan, was een leuke voetballer, maar vooral een fijne bescheiden gozer.”

Bron: AD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login