Nieuws

Van Hanegem: “Als ik Advocaat was, dan was ik weggeweest”

on

Van Hanegem schrijft in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad de spelers van Feyenoord na de 0-1 in Den Haag geen initiatief meer namen. Ze hebben ADO helemaal zelf teruggebracht in de wedstrijd. De vraag werd na afloop gesteld of de spelers het niet meer voor de trainer willen doen. Dat zou kunnen, dat komt voor, ook al speel je vooral voor de club. Advocaat is van mijn generatie. Hij liep zichzelf als speler negentig minuten het schompes. En dat verwacht hij nog altijd van zijn spelers.

Volgens Van Hanegem leven we in een andere tijd. Zoals toen werkt het niet meer. Willem begrijpt dr opmerking van Advocaat dat spelers met topsalarissen gewoon gas moeten geven of ze nou boos zijn of teleurgesteld of weg willen of weet ik veel wat. Maar De Kromme krijgt sterk het idee dat er spelers zijn die niet meer willen. Die het ook wel prima vinden dat ze niet tegen Ajax spelen zondag.

Om die reden geeft Van Hanegem het advies: “Als ik Advocaat was, had ik het wel geweten en was ik weggeweest. Want slechter voor de dag komen dan tegen ADO, dat kan gewoon niet.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply