Feyenoordinbeeld

Van Hanegem: ‘Als het helpt moeten we wekelijks scherp oordelen over prestaties Feyenoord’

on

Na al het topvoetbal in Europa is het altijd lastig om naar de Eredivisie te kijken. Vooraf dacht ik dat Sparta weleens zou kunnen verrassen tegen Feyenoord. Maar daar was echt geen enkele sprake van, Feyenoord was op alle fronten beter.  
.

Dat was in mijn ogen wederom te danken aan Karim El Ahmadi. De beste speler van Feyenoord. En ook eentje die ik in interviews vaak kritisch naar zichzelf en naar het elftal zie kijken.   

.

Want na Feyenoord tegen Sparta kreeg ik het idee dat enkele spelers hun gram wilden halen op de media. Dirk Kuyt en Jens Toornstra vertelden dat ze de kritiek na de slechte wedstrijd tegen FC Utrecht hadden gebruikt als brandstof. Dat is hun goed recht hoor, hoewel de kritiek absoluut niet onterecht was. Maar als dat écht helpt, moeten we dus wekelijks scherp oordelen over de prestaties van Feyenoord. 

.

Want als de ploeg echt weer eens landskampioen wil worden, moet de lat nog hoger. Dat kan trouwens ook worden gezegd van PSV. Want dat de tegenstander, in dit geval Roda JC, die zogenaamde bus voor het eigen doel parkeert, dat weet ik nou wel. Die term, daar ben ik al een tijdje helemaal klaar mee. Maar het meest opvallende vind ik dat het al sinds mensheugenis is dat tegenstanders zich ingraven tegen topclubs. Die speel je dan negen van de tien keer kapot, als je écht goed bent. Maar dat is dit PSV niet. Absoluut niet zelfs. En al maanden niet.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login