Nieuws

Van Hanegem: “Als Feyenoord dit kan blijven opbrengen, dan kunnen ze nog wel iets laten zien”

on

Willem van Hanegem begint zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad met de constatering dat Feyenoord gewoon weer verloor in Amsterdam van Ajax. Volgens De Kromme heeft hij in aanloop naar de Klassieker veel Feyenoorders gesproken die het hadden over 3-0 of 4-0. In de tweede helft heeft helft hij op het puntje van zijn stoel gezeten.

Van Hanegem: “Feyenoord ging na de tegentreffer gewoon op zoek naar een gelijkmaker. Dat ze in eerste instantie achteruit liepen, was op zich wel begrijpelijk. Het is al zo vaak misgegaan in Amsterdam, dan wil je gewoon in eerste instantie op de been blijven.”

Van Hanegem laat weten dat je beter zo kunt spelen zoals Feyenoord gisteren gedaan heeft en dan maar met 1-0 verliezen. Extra aandacht geeft de oud trainers aan de defensie van Feyenoord: “Spajic, Senesi, Malacia; ze zaten er bovenop. Dat beviel me wel.” Volgens Willem speelde Jørgensen weer eens aardig en denkt hij dat als Sinisterra straks vier weken verder is, hij veel wedstrijden gaat beslissen..(….). “Als Feyenoord dit kan blijven opbrengen, dan kunnen ze nog wel iets laten zien.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply