Nieuws

Van Hanegem: “Als Arnesen dit laat lopen, kan hij er beter niet eens aan beginnen”

on

Van Hanegem geeft in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad zijn mening over het artikel van afgelopen zaterdag in dezelfde krant over de jeugdopleiding van Feyenoord.

De jeugdopleiding van Feyenoord maakt er volgens De Kromme, een bende van. “Er zijn zoveel mensen die dergelijke signalen aan mij hebben afgegeven de laatste maanden. Mijn club wordt dan boos op de klokkenluiders en de boodschappers. Terwijl ik denk dat ze er juist hun voordeel mee kunnen doen. ”

Van Hanegem gaat verder: “Pak de problemen nu eens aan. Ja, die jeugdspelers wilden alleen anoniem hun zegje doen. Vind je het gek? Anders hebben onder 19 en ander elftallen straks geen spelers meer, want die worden er keihard op afgerekend. Er loopt op Varkenoord namelijk een groepje oudgedienden dat de dienst uitmaakt.”

Tenslotte heeft Van Hanegem nog een tip voor de nieuwe technisch directeur: “Frank Arnesen weet wat hem te doen staat. Creëer een situatie waarin mensen niet bang zijn om te zeggen dat ze het ergens niet mee eens zijn. Als Arnesen dit laat lopen, kan hij er beter niet eens aan beginnen.”

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login