Nieuws

Van Geel ziet in assistent-trainer Van Gastel mogelijke opvolger Koeman

on

Feyenoord heeft de opvolger van Ronald Koeman mogelijk al in huis. Mocht de huidige oefenmeester vertrekken uit Rotterdam, dan komt assistent-trainer Jean-Paul van Gastel in beeld voor de functie van eindverantwoordelijke. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel laten weten in gesprek met BNR.

“Op het moment dat Ronald ooit zal vertrekken, laten we hopen dat het nog lang gaat duren, zal Jean-Paul van Gastel een kandidaat zijn. Hij zal dan gewogen worden ten opzichte van andere kandidaten”, aldus Van Geel. “We zullen altijd voor de allerbeste kandidaat gaan voor Feyenoord. Maar Jean-Paul heeft heel veel dingen die een nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord zou moeten beheersen. We gaan voor het beste maar hij zal een kandidaat zijn.”

Van Geel bevestigde tevens dat Feyenoord een mondeling akkoord heeft bereikt met Van Gastel en Giovanni van Bronckhorst, eveneens actief als assistent-trainer, over een contractverlenging. “Wij zijn er uit met Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. Daar hebben we een akkoord mee bereikt en dat zijn we nu op papier aan het zetten en fijn aan het slijpen. Er is nog niet getekend. Van Gastel zal voor twee jaar bijtekenen en Van Bronckhorst voor één jaar.”

Bron; Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login