Nieuws

Van Geel zet mogelijkheden omtrent transfer op een kier

on

Het is niet uitgesloten dat Feyenoord zich in de winterstop nog gaat versterken. Martin van Geel hing tijdens het trainingskamp van de Rotterdammers in Dubai constant aan de lijn.

Feyenoord kwam in januari nog niet met transfernieuws en dat leek er aanvankelijk ook niet van te komen. Van Geel zet de deur zaterdag echter op een kier. “Wie weet”, zegt de technisch directeur tegen Voetbal International. “Ik sluit dat niet uit, hoewel de kans dat er helemaal niks gebeurt nog steeds groter is dan dat het wél het geval zal zijn.”

Van Geel hield verder zijn mond over eventuele aankopen. Ook een vertrek van Tonny Vilhena liet hij in het midden. De middenvelder is bankzitter onder trainer Fred Rutten en wil weg. “Daar zeg ik niks over, want er ís niks.”

Over het trainingskamp van Feyenoord in Dubai is Van Geel meer dan tevreden. “We zijn enorm dankbaar dat me konden komen, op uitnodiging bovendien. Als je ziet hoe we hebben kunnen werken, welke faciliteiten er tot onze beschikking stonden, dat was indrukwekkend. Als het aan mij ligt houden we hier elk jaar ons trainingskamp, al moet het dan wel allemaal kunnen. Een invitatie is dan ontzettend fijn. We hebben onze grote waardering aan de mensen hier laten blijken en hopen dat we volgend jaar wellicht nog een keer mogen komen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_5266.PNG

You must be logged in to post a comment Login