Nieuws

Van Geel wil niets zeggen over ‘onderwerp’ Vilhena

on

Tonny Vilhena was onder Ronald Koeman jarenlang basisspeler bij Feyenoord. Het grote talent is onder Fred Rutten echter al maanden bankzitter en heeft de trainer na de wedstrijd tegen NAC Breda laten weten te willen vertrekken.

De twintigjarige Vilhena heeft niet het gevoel dat hij zich onder Rutten nog terug in de basis zal knokken en hoopt al deze maand te kunnen vertrekken. “Ik ga over dit onderwerp helemaal niets zeggen”, houdt technisch directeur Martin van Geel zich op de vlakte. Ook goede vriend en ploeggenoot Jean-Paul Boëtius wil niets zeggen. “Of ik hem iets adviseer? Daar ben ik niet voor aangenomen. Dat is iets voor hemzelf.”

Routinier Karim El Ahmadi, de man die Vilhena naar de bank verdrongen heeft, is iets spraakzamer in het Algemeen Dagblad. “Ik zou hem aanraden om nog te blijven. Ik begrijp dat het moeilijk voor Tonny is, maar jonge spelers moeten nooit te vroeg weg uit Nederland.” Rutten maakt zich nog geen zorgen. “De bekende geruchten, daar moeten we niet te onrustig van worden. Mijn informatie is dat er niets concreets is.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_6210.PNG

You must be logged in to post a comment Login