Nieuws

Van Geel wil in winterstop nieuwe poging wagen voor Bas Dost

on

Martin van Geel is er niet in geslaagd om een vervanger van Graziano Pellè aan te trekken. De technisch directeur van Feyenoord jaagde maandenlang op Bas Dost, die uiteindelijk niet haalbaar bleek. Toch geeft Van Geel de hoop op de komst van Dost nog niet op.

Van Geel geeft in Metro nogmaals aan graag een spits van het kaliber Dost of Luuk de Jong te hebben gehaald. Heel dichtbij is hij echter nooit geweest. “Het was gewoon niet te betalen. Bovendien haal je met dergelijke spelers ook geen 100 procent zekerheid in huis, want ze zijn in het buitenland niet geslaagd”, zegt hij. “Maar goed, ze passen natuurlijk wel goed bij Feyenoord. Met name Dost vind ik echt een speler van wie ons legioen kan houden. Maar helaas was hij niet haalbaar.”

De beleidsbepaler sluit niet uit dat hij in de winterstop een nieuwe poging waagt. “Toen hij nog bij sc Heerenveen zat, heb ik hem al naar Feyenoord proberen te halen. Dat was in het seizoen voordat hij topscorer van Nederland werd. Hij deed het toen niet heel goed, maar ik schatte in dat hij bij Feyenoord topscorer zou kunnen worden en we hem binnen twee jaar konden doorverkopen aan een club uit de Premier League. Dat werd toen tegengehouden, omdat er in het verleden al te veel was geïnvesteerd. Nu is het weer mislukt, maar ik denk dat drie keer scheepsrecht wordt.”

“We hebben een dusdanige band opgebouwd en vertrouwen in elkaar dat het een keer goed gaat komen. Bas en ik houden elkaar altijd in de gaten. Maar misschien is een derde poging helemaal niet nodig omdat Kazim-Richards en Mitchell Te Vrede het geweldig gaan doen. Of het blijft financieel onhaalbaar, dat kan ook. Of Bas is al een andere weg ingeslagen in zijn loopbaan”, besluit Van Geel in het gratis dagblad.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_5266.PNG

You must be logged in to post a comment Login